ثبت شرکت گردشگری

نوشته شده در تاریخ: ۱۰ تیر ۱۳۹۵

 

یکی از پرطرفدارترین شرکت ها برای ثبت، چه در ایران و چه در غیر ایران شرکت گردشگری در خارج است. متقاضیان محترم ثبت شرکت گردشگری می توانند با ارائه مدارک ثبت شرکت گردشگری به موسسه حقوقی درسا در کمترین زمان ممکن شرکت خود را به ثبت برسانند.

ثبت شرکت گردشگری

ثبت شرکت گردشگری

شرایط کلی متقاضیان ثبت شرکت گردشگری

ثبت شرکت گردشگری دارای شرایطی است که متقاضیان ثبت شرکت باید از آن آگاهی داشته باشند

  1. تابعیت ایرانی
  2. متدین به دین اسلام یا سایر ادیان شناخته شده در قانون اساسی ایران.
  3. داشتن اهلیت قانونی، مشهور نبودن به فساد اخلاقی و نداشتن پیشینه محکومیت کیفری که موجب سلب حقوق اجتماعی شده باشد و نیز عدم اعتیاد به مواد مخدر به تائید مراجع ذیصلاح.
  4. داشتن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی.
  5. داشتن حداقل ۲۵ سال سن.
  6. داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت از آن برای متقاضیان مرد.
  7. نداشتن مشاغل یا عضویت در سازمانهایی که مغایر با مقررات جاری کشور، یا موجب تحکیم مبانی رژیم گذشته بود، یا ضدیت با جمهوری اسلامی ایران شناخته شده، و یا هرگونه پیشینه همکاری با ساواک منحله و گروه های ملحد محارب و غیر قانونی.
  8. عدم اشتغال دیگر که مانع فعالیت فوق باشد.
  9. عدم اشتغال به تحصیل.
  10. داشتن حداقل ۳ سال سابقه کار مفید مرتبط با فعالیت مورد نظر با تاییدیه پرداخت بیمه و صلاحیت شغلی.

تبصره۱: اشخاص حقوقی داوطلب تاسیس دفتر خدمات مسافرتی و جهانگردی باید دارای شرایط ذیل باشد:

  1. تابعیت ایران.
  2. ارتباط موضوع فعالیت شخص حقوقی با فعالیت های دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی.

تبصره۲: در صورتی که متقاضی پروانه شخص حقیقی باشد باید دست کم یک نفر را به عنوان مدیر فنی و چنانچه شخص حقوقی باشد باید علاوه بر مدیر فنی یک نفر را به عنوان مدیر عامل دفتر خدمات مسافرتی و جهانگردی معرفی نماید.

تبصره۳: مدیرفنی علاوه بر شرایط مندرج در بندهای«۱» تا «۱۱» بایستی به یکی از زبانهای خارجی (ترجیحاً انگلیسی) آشنایی کامل داشته و گواهی نامه فارغ التحصیلی از آموزشگاه‌های معتبر، مراکز آموزش عالی و مدارس حرفه ای خدمات سیاحتی – جهانگردی داشته باشد. دارندگان مجوز یا مدیران عامل اشخاص حقوقی در صورت دارا بودن شرایط مذکور می‌توانند به عنوان مدیر فنی همان دفتر تعیین شوند.

تبصره ۴: فعالیت اتباع خارجی در سمت مدیر فنی منوط به دارا بودن پروانه معتبر اشتغال و تایید صلاحیت فنی آنها بوسیله سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است.

تیصره ۵: آخرین آئین نامه مصوب هیات محترم دولت در زمینه نظارت بر ثبت شرکت گردشگری و تاسیس و فعالیت دفترها/ شرکت های خدمات مسافرتی، سیاحتی -جهانگردی و زیارتی در این خصوص حاکمیت خواهد داشت.

مدارک ثبت شرکت گردشگری برای ثبت شرکت گردشگری در کرج

  • کپی آخرین مدرک تحصیلی به همراه اصل مدرک
  •  کپی کامل تمام صفحات شناسنامه به همراه اصل شناسنامه
  • کپی کارت پایان خدمت یا معافیت دائم و اصل آن ( برای آقایان)
  • کپی کارت ملی و اصل آن
  •  تعداد ۶ قطعه عکس ۴*۳ مربوط به سال جاری
  • اظهار نامه رسمی ثبت شرکت ها ( در مورد اشخاص حقوقی)
  • مدارک مربوط به سابقه کار و پرداخت بیمه

پس از ارسال مدارک توسط ثبت شرکت درساثبت و موافقت کمیته فنی، متقاضی می بایست یک مدیر فنی، یک آدرس فعالیت و یک ضمانت بانکی معرفی و ثبت نماید که به شرح ذیل است:

الف) مدیر فنی

  • تابعیت ایرانی
  • متدین به دین مبین اسلام یا سایر ادیان شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
  • داشتن اهلیت قانونی، مشهور نبودن به فساد اخلاقی و نداشتن پیشینه محکومیت کیفری که موجب سلب حقوق اجتماعی باشد و عدم اعتیاد به مواد مخدر
  • داشتن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی
  • داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم ( برای آقایان)
  • نداشتن مشاغل یا عضویت در سازمانهایی که مغایر با مقررات جاری کشور، یا موجب تحکیم مبانی رژیم گذشته بوده، یا ضدیت با جمهوری اسلامی ایران شناخته شده، و یا هرگونه پیشینه همکاری با ساواک منحله و گروه های ملحد محارب و غیر قانونی
  • دارا بودن حداقل ۲۵ سال سن
  • آشنایی کامل به یکی از زبانهای خارجی( ترجیحاٌ انگلیسی)
  • داشتن گواهی نامه فارغ التحصیلی از آموزشگاه ها و مدارس حرفه ای خدمات مرتبط با موضوع
  • نداشتن اشتغال دیگر که مانع فعالیت مورد نظر باشد.
  • داشتن حداقل ۳ سال سابقه کار مفید مرتبط با فعالیت مورد نظر صلاحیت شغلی

ب) آدرس یا مکان فعالیت

  • در صورت مالکیت، ارائه اصل سند همراه تصویر آن
  • در صورت استیجاری، ارائه اصل اجاره نامه محضری همراه تصویر آن
  • محل فعالیت در طبقه همکف یا طبقه اول واقع بوده و قابل دسترسی و دید عموم باشد
  • محل فعالیت با دیگر صنوف مجاور سنخیت داشته باشد.
  • محل فعالیت دارای تجهیزات و امکانات مناسب با نوع فعالیت باشد.
  • حداقل مساحت مفید برای فعالیت با توجه به آیین نامه.
  • محل فعالیت باید دارای سند اداری یا تجاری باشد.

ج) ضمانت بانکی

سپردن ضمانت نامه بانکی به مبلغ ۵۰۰۰۰۰۰۰ ( پنجاه میلیون) ریال در وجه سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری که پس از تحویل به واحد مالی، رسید آن به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مربوطه ارائه می شود.

ضمنا در ادامه متقاضی باید موارد زیر را نیز انجام دهد که ثبت شرکت درسا برای تمام یا قسمتی از آن را به عهده خواهد گرفت.

  • معرفی حداقل ۱۰ (ده) نام متناسب که همگی دارای مفهوم متناسب با فعالیت دفتر بوده و از نام های فارسی و متعارف باشد.
  • ارائه حداقل ۱۰ (ده) آرم یا نشان که همگی دارای مفهوم متناسب با فعالیت دفتر بوده و متعارف باشد.
    و در نهایت پس از آماده شده موارد زیر پروانه بهره برداری شرکت گردشگری “بند ب” صدادر می گردد.
  • گزارش بازدید از محل دفتر توسط کارشناسان
  • معرفی نامه مدیر فنی دفتر به همراه مدارک ضمیمه آن
  • تعهد نامه حضور تمام وقت مدیرفنی دفتر
  • جواب استعلام از اداره تشخیص هویت در مورد مدیر فنی دفتر
  • جواب استعلام از آزمایشگاه دولتی در مورد مدیر فنی دفتر
  • فرم اعلام اسامی و آرمهای پیشنهادی برای دفتر خدمات مسافرتی و جهانگردی
  • تعهد نامه در مورد اعلام انجام تغییرات در دفتر خدمات مسافرتی و جهانگردی
  • رسید ارائه ضمانتنامه بانکی توسط متقاضی
  • جوابیه صلاحیت ترافیکی و انتظامی دفتر

 

توضیحات تکمیلی ثبت شرکت گردشگری در کرج

از موارد قابل توجه برای متقاضیان این است که برای راهنمایان گردشگری دارای مجوز فعالیت از سازمان ایرانگردی و جهانگردی مجوز بند «ب» صادر نخواهد شد مگر با تحویل کارت و اعلام انصراف کتبی از راهنمایی تور.

برای شرکتهای چند منظوره نیز مجوز فعالیت بند «ب» صادر نخواهد شد. شرکتهایی می توانند تقاضای مجوز و ثبت شرکت گردشگری کنند که اختصاصا فعالیت آنان در اساسنامه شرکت، فعالیت گردشگری درج شده باشد. این شرکتها قبل از ثبت در اداره ثبت شرکت ها باید جهت تعیین «نام» به مدیریت نظارت بر دفاتر خدمات مسافرتی و تورها در تهران مراجعه کنند.

مدیر عامل شرکت به عنوان متقاضی بند «ب» باید کلیه شرایط فوق الذکر را داشته و در زمان مقرر جهت تکمیل پرونده، مدارک لازم را ارائه کند.

شرایط صدور مجوز برای کلیه شهروندان یکسان است و ایثارگران انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی، داوطلبان بومی، فارغ التحصیلان رشته های مرتبط با جهانگردی در سطح کارشناسی از دانشکده های کشور، با دارا بودن کلیه شرایط مذکور از نظر اعطای مجوز دفتر در اولویت هستند. همچنین از ابتدای تشکیل پرونده تا صدور مجوز فعالیت حدود ۳ ماه وقت لازم است.

امیدواریم با اطلاعات بالا آگاهی شما عزیزان را نسبت به ثبت شرکت گردشگری در کرج بالا برده باشیم.